Sectorul Comercial

Managementul depozitelor

Soluția noastră asigură administrarea unui număr nelimitat de depozite, la mai multe locații și, de asemenea, în mai multe țări. Gestionează vânzările, valoarea și cantitatea produselor. Prin crearea structurii corecte a chitanțelor, lucrările din depozit pot fi accelerate și puteți avea mai multe informații despre inventar decât oricând. Urmărirea inventarului este conectată la alte module ERP (contabilitate, magazin online, financiar, vânzări, sistem mobil PDA etc.), astfel încât toate departamentele, indiferent de locație, pot vedea informațiile corecte în timp real.

Segmentarea pe loturi asigură o urmărire individuală adecvată a produselor.

Se poate monta orice dispozitiv de identificare: cod de bare, matrice de date, RFID, cod QR etc.

Este capabil să gestioneze produse de diferite dimensiuni, face conversie de unități, astfel încât sistemul poate să înregistreze mărfurile în mai multe unități.

Gestionarea stocurilor comandate poate fi realizată în sistem fie prin raportare după ieșire, fie imediată. La unul dintre cele mai delicate puncte referitoare la contabilitatea valorii stocurilor, soluția noastră permite conformitatea cu toate cerințele legale, într-un mod flexibil.

Integrare magazin online

Magazinul online extrage informații importante direct din datele de bază ale sistemului, accelerând astfel administrarea și minimizând erorile de tastare și administrare. Întreținerea produselor din magazinul online nu necesită administrare dublă și, prin „conectarea” fluxurilor operaționale într-un lanț de procese, activitatea devine transparentă și în spațiul online. Funcțiile magazinului web sunt completate cu informațiile din ERP, astfel încât magazinul web depășește cu mult soluțiile de sine stătătoare. Personalul nostru vă poate asista la activitățile zilnice.

Avantajul integrării constă în faptul că facturarea, gestionarea stocurilor, datele financiare și extrasele sunt disponibile și din sistemul ERP, făcând compania mai eficientă în comparație cu soluțiile „insulare”. Datorită serviciului nostru SEO, magazinul dvs. online nu va fi doar modern, ci și va putea genera venituri reale pentru compania dvs.

Taxa verde

În timpul parametrizării datelor master, se creează un corp de taxă pentru produs, care îl ajută pe utilizator să gestioneze corect diferitele cazuri de taxe pentru produs. Respectă mediul actual de reglementare a tarifelor pentru produse. Poate fi parametrizat în funcție de activitatea companiei și obligațiile de declarare a taxei de produs. 

Dacă utilizați o companie externă pentru a declara taxa pentru produs, faceți o alegere bună, deoarece declarațiile vor fi trimise către autorități foarte rapid și corect.

Managementul Comisioanelor

Sistemul este capabil să calculeze comisioanele de vânzare, oricât de complexe ar fi, pe baza datelor derivate din acesta. Baza pentru calculul comisionului poate fi marja, cifra de afaceri, date derivate din compararea cu datele din anii precedenți etc. În funcție de autorizare, revânzătorul sau partenerul revânzătorului poate vedea datele introduse în sistem și, în funcție de politica companiei, este de asemenea posibilă dezactivarea acestora.

În cazul în care prețul revânzătorului și gestionarea comisioanelor au loc în cadrul unui sistem de administrare, datele vor fi afișate în timp real, simultan. O modalitate de a face acest lucru este ca rețeaua de revânzători să utilizeze cel puțin software-ul Dyntell de facturare și gestionare a stocurilor. Acesta conectează fiecare partener la centru, unde puteți vedea informații despre inventar și facturare, le puteți analiza și apoi puteți lua decizii.

Ofertare

Indiferent dacă este vorba de o ofertă complicată sau simplă și rapidă, odată definită corect, poate fi inserată în baza de documente a sistemului. În timpul pregătirii ofertei, se face un calcul preliminar privind rentabilitatea așteptată. Ofertantul vede caracteristicile importante, transportul și alte informații ale articolului, și cum în funcție de acestea, ar putea să modifice prețurile de vânzare oferite de sistem, care sunt generate de lista de prețuri. Orice șablon poate fi asociat cu cotația și poate fi atașat orice document. Oferta poate fi trimisă și urmărită prin e-mail din sistemul ERP Dyntell și, dacă este acceptată, activitatea sa ulterioară devine transparentă.

După acceptarea ofertei, nota de livrare, factura, extrasul de stoc și chiar contractul pot fi pregătite automat, astfel putem accelera administrarea. Totul poate fi urmărit într-un singur loc, plus că nu necesită un sistem de tip „un singur portar”, deoarece folosind modulul de proiect, orice angajat care lucrează într-o poziție similară poate urmări comanda de-a lungul fiecărui eveniment.

Suport mobil pentru vânzări

Furnizorii din domeniu pot accesa inventarul, portofoliul clientului, factura sau chiar adăuga un nou client la sistem prin simpla apăsare a unui buton de pe smartphone-ul lor. Soluția noastră suportă formularul de reprezentare pe device-uri mobile cu investiții minime. Platforma mobilă funcționează pe o bază de date cu sistemul Dyntell ERP, astfel încât datele pot fi utilizate în timp real. Aplicațiile pot rula atât pe platforme mobile, cât și pe tablete. Interfața poate fi personalizată pentru Client, deci putem furniza doar funcțiile care îl ajută în activitatea productivă.

Sistemul mobil poate fi chiar lansat și monitorizat de o echipă externă. În funcție de caracteristicile tehnice ale dispozitivului de introducere a datelor, un cod de bare, un cod QR sau chiar o identificare RFID-NFC pot fi utilizate pentru o înregistrare mai rapidă și mai precisă.

Tabloul de bord al utilizatorului

Declarațiile zilnice / săptămânale „favorite” de pe un dispozitiv mobil pot fi vizualizate oriunde, oricând în timp real, și chiar detaliate până la nivel de documente. Utilizatorii pot vedea informațiile care sunt importante pentru ei. Fie că este vorba de producție, comerț, financiar sau management, informațiile pot fi disponibile chiar și în timp real în zona aleasă de dvs., accelerând luarea deciziilor și eficientizând operațiunile de zi cu zi, întrucât o mare parte din raportarea zilnică este inclusă în sistem.

Integrarea casei de marcat

În epoca caselor de marcat online, există opțiunea de a transfera automat chitanțele către administrație, punând la dispoziție online și inventarul și informațiile financiare. Această caracteristică permite un avantaj de piață și o gestionare mai inteligentă a stocurilor pentru rețelele de magazine și nu necesită introducerea dublă a datelor pentru a emite o factură, rezultând operațiuni mai rapide și satisfacția paralelă a clienților.

Marjele și urmărirea lor

În funcție de articol, grup de articole, client, furnizor, locație etc. soluția este capabilă să arate sistemului exact modul în care acoperirea și marja sunt disponibile în timp real. Puteți chiar calcula marja în care merită să vindeți într-o ofertă. În plus, gestionarea costurilor divizibile nu este nici o problemă pentru sistem. Cu sistemul nostru Dyntell.BI, sunteți liber să faceți previziuni de tip „ce se întâmplă dacă”. Este posibil să puteți estima marjele viitoare și marjele care ar rezulta simulând prețurile furnizorilor, taxele și alte modificări de mediu prin schimbarea diferiților parametri.

Controlling Financiar

Activitatea financiară adecvată este un element de sprijin important al activității economice principale. Cu ajutorul unor situații financiare adaptate companiilor comerciale, nu numai că puteți controla situația actuală, ci și puteți planifica în avans. Datorită integrării modulului financiar, puteți lucra cu date reale. Acest lucru este valabil și pentru datele de trafic, contabilitate și alte informații derivate. Prin compilarea diferitelor surse de date, fiecare clasă, activitate și așa mai departe, puteți examina cu ușurință contextele acestora. Aceste relații pot fi afișate atât în vizualizări tabulare, cât și grafice. Printre datele care se schimbă dinamic, puteți chiar coborî până la nivel de documente, ceea ce asigură luarea rapidă a deciziilor în ziua de azi, care începe întotdeauna de la datele corecte.

Pick To Light

Sistemele Pick to Light sunt dispozitive bazate pe utilizarea luminii care ajută la îndrumarea operatorului în desfășurarea activităților operative. Sistemul rezolvă probleme precum: 

 • Angajați în depozit cu eficiență redusă
 • Rată mare de eroare la crearea comenzilor
 • Costuri de muncă și sistem prea mari

Sistemul Dyntell’s Pick to Light este conceput pentru a crește eficiența angajaților, pentru a reduce la 0 potențialul de erori pe care aceștia le fac și pentru a reduce numărul angajaților fără a compromite productivitatea. Sistemul are multe beneficii suplimentare:

 • Creșterea preciziei cu peste 99%
 • O mai mare flexibilitate
 • Noul personal necesită doar o pregătire minimă
 • Funcționare eficientă, fără hârtie
 • Eficiență uriașă, chiar și cu un singur operator
 • Prin utilizarea acestuia, productivitatea unui anumit departament crește semnificativ
 • Instalare și punere în funcțiune rapide

Ordinea comenzilor de vânzare

Funcția este de dragul previzibilității: în plus față de nivelul actual al stocului, programul calculează în avans cât de mult stoc ne-a mai rămas după ce au avut loc tranzacțiile. În plus, vom fi anunțați imediat ce sosește o comandă pentru care trebuie să planificăm o achiziție. Evoluția achizițiilor este, de asemenea, vizibilă, deci nu este posibil să nu putem verifica corect.
Funcția vă oferă, de asemenea, o libertate deplină asupra ordinii comenzilor, astfel încât atunci când se primește o comandă care a devenit mai urgentă, puteți reorganiza comanda în orice moment cu unul sau două clicuri. Vă permite să trimiteți informații continue și exacte despre starea comenzilor către clienți.

Expediere de mărfuri

Modulul nostru de organizare a transportului sprijină activitatea de expediere, adică ajută utilizatorul să planifice și să organizeze transportul. Sunt disponibile următoarele opțiuni:

 • Formular pentru înregistrarea comenzilor de transport
 • Generarea comenzilor de marfă din contracte
 • Calcularea capacității în cazul flotei proprii de vehicule (dacă acesta efectuează și activitate de transport)
 • Tipărirea documentelor de transport
 • Generarea de facturi (facturi de bunuri și servicii trimise și primite; note de livrare; comenzi)
 • Notificare automată EKÁER de la o comandă de transport când se generează un aviz de livrare
 • Evaluarea unei tranzacții folosind Declarația tranzacției sau Declarațiile BI

Vânzări comisionate

Indiferent cum suntem implicați în procesul de vânzare comisionată, este foarte important să fim întotdeauna capabili să ne sincronizăm cu precizie cu partenerii noștri.

Prin utilizarea proceselor adecvate, sistemul se asigură că, în calitate de client, ne cunoaștem stocurile la fiecare dintre partenerii noștri pe baza ieșirilor raportate și că putem compensa și factura ieșirile.

În calitate de agent, trebuie să ținem o evidență a stocurilor clienților noștri și să trimitem o notificare de epuizare a stocurilor la intervale adecvate. Sistemul poate genera cu ușurință un document de compensare pentru stocurile comandate vândute, pe care îl putem trimite partenerului nostru imediat prin e-mail. De asemenea, sistemul se asigură că articolele care au fost deja compensate nu vor fi incluse în următoarea sincronizare.

Reținerea garanțiilor și plata în rate

Particularitatea sistemelor de gestiune financiară și de facturare este că decontarea în cazul plății în rate, gestionarea mai multor termene de plată care pot fi alocate unui singur cont, nu pot fi acceptate în majoritatea cazurilor. Cu ajutorul sistemului nostru, este posibil să înregistrați termenele de plată în rate aferente contului atât în cazul facturilor de ieșire, cât și de intrare.

Companiile care se angajează într-o activitate în care, în condițiile contractului, fiecare tranșă plătește doar o parte din factură până la data scadenței și reține anumite garanții, performanță și alte drepturi arbitrare se pot aștepta la o simplificare a activității dacă aleg să folosească sistemul nostru. Sistemul nostru ține evidența  emiterii facturilor și a soldului financiar al facturilor și reținerilor.

Situațiile noastre financiare (contul curent, cash-flow-ul etc.), precum și contabilitatea noastră din registrul general sunt, de asemenea, pregătite pentru a gestiona plăți în rate și rețineri de garanții.

Referințe