Dyntell BI - Business Intelligence Software

Soluție pentru sprijinirea deciziilor manageriale

Soluția noastră de BI ajută managerii și profesioniștii în afaceri să ia decizii rapide și eficiente cu ajutorul informațiilor accesibile, actuale și de încredere, astfel încât să poată conduce la un nivel superior, devenind tot mai buni în ceea ce fac.

Puteți afla mai multe despre soluția noastră pe site-ul oficial Dyntell BI

Pentru a afla mai multe despre soluția noastră de BI, descărcați prezentarea sistemului.

Luați decizii de afaceri informate cu ajutorul software-ului Dyntell BI!

Misiunea noastră

Este surprinzător câte deficiențe, probleme sau chiar rezerve ascunse pot fi dezvăluite cu ajutorul unei soluții de gestiune a afacerii adecvată. Un sistem de susținere a deciziilor adaptat funcționării afacerii dvs. poate evidenția neajunsurile practicilor consacrate pe care factorii de decizie, din diverse motive, nu le-au luat în considerare încă să le modifice.

 Misiunea noastră este de a folosi soluția noastră de INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ și Business Intelligence (Dyntell BI) pentru a ajuta liderii de afaceri să tragă concluzii utile, bazate pe date, din cantitatea disponibilă – de obicei imensă – de date, făcând companiile lor mai competitive, productive și sporindu-și profiturile. Pentru toate acestea folosim cele mai noi tehnologii și metode.

Ce promitem

Aveți deja datele în compania dvs., este timpul să le analizați și să creați valoare cu ajutorul lor. Promitem, împreună cu echipa noastră de experți, că vom face tot posibilul să descoperim rezervele ascunse, crescând astfel productivitatea companiei dumneavoastră. De asemenea, promitem să vă oferim instrumentele necesare pentru automatizarea proceselor dvs., având în același timp controlul asupra angajaților dvs. și asupra întregii dvs. afaceri.

Serviciile noastre

Consultanță de specialitate

  • Cu ajutorul experților noștri cu cunoștințe profunde despre tehnologiile de date, evaluăm oportunitățile ascunse ale companiei dvs. și posibilele probleme, pentru care pregătim un plan strategic. Puteți să ne împărtășiți care sunt obiectivele dvs. și ce indicatori doriți să monitorizați pentru a le atinge, în timp ce noi vă împărtășim experiența noastră din industrie. Pe baza tuturor acestor lucruri, specialiștii noștri elaborează un set de instrumente adaptat nevoilor afacerii dvs., care pune la dispoziție informațiile necesare pentru a lua decizia corectă în orice moment.

Auditul sistemului

  • Aveți deja un sistem BI instalat, dar acesta nu funcționează eficient? Consultanții noștri sunt, de asemenea, calificați în identificarea deficiențelor sistemului de afaceri existent. Un sistem de control al afacerii poate fi implementat în mai multe feluri, dar își dovedește utilitatea doar dacă informațiile sunt precise și beneficiile aduse depășesc consumul de energie necesar pentru colectarea datelor. Experții noștri au o cunoaștere aprofundată a sistemelor de control și business intelligence disponibile pe piață, așa că sunt bucuroși să vă ajute să le reglați.

Vizualizarea datelor

  • Dă viață datelor tale cu ajutorul graficelor personalizate! Este o problemă obișnuită faptul că nu recunoaștem informațiile conținute în datele noastre până când nu le putem vizualiza. Cu ajutorul reprezentărilor grafice ale Dyntell BI, putem trage concluzii pe care procesul de colectare a datelor le-a ascuns până atunci, dar cu ajutorul sistemului, putem construi un tablou de bord din grafice care să arate continuu performanța afacerii dvs. Vizualizarea datelor este un instrument excelent pentru prezentarea datelor și a rezultatelor angajaților sau partenerilor noștri de afaceri într-o prezentare de afaceri.

Analiza datelor

  • Integrați datele din diferite surse (sistem de guvernanță corporativă, salarizare, Excel utilizat pentru planificare, date analitice ale site-ului web, date ale campaniilor de marketing etc.) pentru a obține o imagine completă a modului în care funcționează compania dvs.! Deciziile eficiente se bazează pe analiza datelor. Cu soluția noastră Dyntell BI, vă puteți gestiona cu ușurință analiza într-o interfață transparentă, dezvăluind probleme care necesită intervenție.

Alerte

  • Interveniți la momentul potrivit! Cu ajutorul alarmelelor automatizate și personalizate ale Dyntell BI, utilizatorii desemnați pot accesa informațiile cheie la locul și momentul potrivit. Alertele vă permit să creați un proces de afaceri complet automatizat, în care, conform principiilor Lean, putem evidenția o eroare înainte ca aceasta să se întâmple.

Prognoza

  • Ce ar însemna pentru dvs. dacă ați putea prevedea viitorul? Explorați relațiile, tendințele și modelele din propriile date și dintr-un număr mare de date conexe! Cu ajutorul algoritmilor de învățare profundă, de ultimă generație, puteți afla despre tendințele pieței, puteți evalua nevoile cererii, puteți prevedea volumele de vânzări și puteți planifica cash-flow-ul, înaintea concurenților dvs.

Independența sistemului ERP și independența platformei

Am conceput sistemul Dyntell Bi independent, în spiritul așteptărilor noastre moderne. Fie că este vorba de un sistem ERP care rulează pe orice bază de date sau chiar pe sisteme insulare conexe, soluția noastră BI este capabilă să colecteze datele acumulate în ele și, după parametrizarea corectă, poate începe să transforme datele în informații. Condiția prealabilă pentru soluție este ca Dyntell Bi să aibă dreptul de a accesa componentele corespunzătoare ale bazei de date din sistemul ERP existent la un moment dat.

Puteți rula soluția noastră în modul server-client și într-un browser web.

Ce vă oferă sistemul de Inteligență în Afaceri Dyntell BI?

Diagnosticare

Fiecare organizație se află într-o anumită fază și merge undeva. Evaluarea cu precizie a situației organizației nu este o sarcină ușoară dacă sunt disponibile doar date contabile. 

Soluția noastră Dyntell BI oferă oportunitatea de a compara informații financiare anterioare și alte informații economice, de marketing, de vânzări sau chiar de resurse umane, care oferă o imagine exactă a modului în care compania funcționează până în prezent. 

Sistemul singur nu oferă răspunsuri la întrebări, însă poate oferi unui profesionist informații precise și utile atunci când examinează perioadele trecute și efectele acestora.

Analiză transparentă, rapoarte ușor de întocmit

Datele sunt doar numere „neraportate” fără o analiză adecvată. Interfețele Dyntell BI permit specialiștilor financiari să analizeze datele cu precizie și cu mare certitudine, apoi să tragă concluzii adecvate și să ia decizii pentru companie. Valorile agregate sunt extrase cu ajutorul unui tabel analitic multifuncțional.

Vizualizarea datelor se poate face prin toate tipurile de diagrame, de la cele mai simple 2D până la cele mai complexe 3D care pot fi învârtite, mărite. Sistemul oferă analize rapide cu posibilitatea modificării dinamice a nivelelor de detaliere, a criteriilor de selecție, seturilor de valori analizate și a altor setări.

Ansamblul tabelelor de analiză poate fi salvat și actualizat, deci nu trebuie să reporniți operațiunile utilizate frecvent de fiecare dată. Fiecare tabel poate fi copiat pentru a crea mai multe versiuni ale unei analize date luând în considerare împreună diferite setări ale parametrilor individuali. 

Analizele pot fi exportate în nenumărate formate sau pot fi transmise prin e-mail sub formă de atașament, fără a folosi un sistem de corespondență extern, prin doar câteva clicuri.

Transparență, eficiență și flexibilitate sporite

Prin sistemul nostru BI vă oferim un sistem economic, care poate fi pus aproape imediat în funcțiune pentru a servi interesele firmei. Vă ajută să observați și să analizați mai bine factorii de importanță cheie ai afacerii, care contribuie cu adevărat a realizarea profitului.

Treceți în revistă cei mai profitabili clienți și furnizori și puteți acționa preventiv pentru a evita eventualele probleme in cadrul afacerii. Cu ajutorul sistemului BI puteți adapta cu ușurință noi procese, puteți monitoriza rezultatele sau puteți testa noi strategii de afaceri.

Sprijin în optimizarea vânzărilor

Cu ajutorul soluției Dyntell BI puteți să analizați evoluția posibilităților de vânzare într-o anumită perioadă, puteți compara previziunea vânzărilor cu performanța efectivă, aveți posibilitatea să urmăriți încasările restante de la data comenzii și până la încasarea efectivă.

Sistemul poate fi folosit pentru analiza cererii și flexibilității prețului.

Prognozele

Consecința a ceea ce a fost enumerat până acum este că liderii au posibilitatea să „vadă viitorul”. Când pregătește și ia o decizie importantă, liderul ia în considerare întotdeauna ce oportunități pot apărea și ce consecințe se pot aștepta.

Setul de instrumente Dyntell BI vă permite să testați și să modelați aceste opțiuni în sistem înainte de a lua o decizie, astfel încât să vă puteți pregăti pentru posibile schimbări economice, cum ar fi o creștere semnificativă a prețurilor materiilor prime, factoring, pierderea clienților, pierderea mașinilor de producție și multe altele.

Aceste date sunt procesate de sistem și apoi returnate utilizatorului pentru analiză. Este foarte important și inevitabil ca sistemul ERP care rulează sub Dyntell BI să aibă întotdeauna 100% încărcarea datelor și disciplina documentelor.

Soluție mobilă

Pe măsură ce angajații firmei devin tot mai mobili, au tot mai mare nevoie de informații critice rapide și ușor de accesat. Utilizând soluția noastră Dyntell BI puteți fi mereu la curent cu cele mai actuale condiții și trenduri din afaceri.

Soluția este accesibilă de pe diferite platforme, astfel încât puteți accesa de oriunde și oricând informațiile necesare luării unor decizii rapide și eficiente.

Diagramele pot fi vizualizate imediat online (pe web) sau pe dispozitive mobile (Android, iOS) unde în funcție de particularitățile aparatului se pot crea dashboard-uri personalizate.

Referințe

Alegeți analiza datelor în loc de gestionarea instinctivă. Luați decizii de afaceri informate
la momentul potrivit, pe baza datelor corecte.