Conceptul Dyntell

Inteligența dinamică

Dyntell este un acronim pentru Inteligența dinamică – Dynamic Intelligence „aplicația din lumea reală a celui mai sofisticat nivel de procesare neuronală umană, precum și funcționarea mentală, care a evoluat pentru a ne permite să gestionăm cu succes provocările prezentate de mediile complexe și dinamice”. (Dr. Steven E. Gutstein).

Inteligența dinamică se distinge prin adaptabilitate la orice schimbare aparută. Din moment ce lumea noastră este dinamică și plină de schimbări, creierul nostru a evoluat pentru a procesa mai multe gânduri simultan. De exemplu, ne-am putea gândi la o grădină din apropiere în timp ce ne relaxăm pe o bancă de parc. Apoi îi vom scrie cuiva care ne amintește de un prieten și ne vom gândi „Trebuie să-i trimit un mesaj prietenului respectiv”, făcând deja la planurile de prânz pentru acea după-amiază. Si asa mai departe…. Pentru a funcționa cu succes în acest mediu trebuie să filtrăm în mod eficient stimulii care ne împiedică în luarea deciziilor în timp ce procesăm în mod constant noi schimbări. Toate acestea se fac cu scopul de a lua cea mai bună decizie pentru acea situație. „Inteligența dinamică ne permite să selectăm dintr-o serie de răspunsuri potențiale, potrivite cu nevoile unice ale situației”, explică dr. Gutstein.

Dyntell - Software dinamic inteligent

Inteligența dinamică înseamnă filtrarea informațiilor pentru inspirație. Dyntell funcționează cu diferite seturi de date și reguli pentru a lua decizii inteligente. Face acest lucru luând în considerare diferite valori ale datelor, concentrându-se apoi pe datele care arată tendințe importante. Acest lucru este esențial atunci când vine vorba de capacitățile noastre de predicție. Imităm capacitatea creierului de a descifra semnificația ascunsă într-un model cu algoritmi sofisticați și o extrapolăm pentru a face predicții exacte.

Cine suntem

Compania noastră

Dyntell Software este un grup internațional de companii cu birouri în Denver, Leesburg, Budapesta, Debrecen și Cluj. În România, compania se numește POWERSOFT BUSINESS SOLUTIONS, cu sediul în Cluj Napoca, înființată în 2008.

Grupul este un investitor activ în sectorul tehnologiei informației globale. Ne-am angajat să oferim soluții cuprinzătoare și competitive proprietarilor de afaceri și operatorilor din întreaga lume, fiind partenerii a peste 1.000 de clienți din toată Europa și Statele Unite.

Recunoaștem provocările unice pe care economia globală le prezintă și am dezvoltat soluții necesare pentru a ajuta utilizatorii să îmbunătățească operațiunile de afaceri în toate domeniile cu o abordare holistică, orientată spre viitor.

Dyntell este partenerul firmelor care doresc să menţină pe termen lung un trend de dezvoltare beneficiind de sprijin în domeniul informatic şi economic, care le satisface nevoile şi contribuie la atingerea obiectivelor propuse. Sistemul nostru de management al afacerii ERP se încadrează în categoria „HIGH END”. Sutele de clienţi naţionali şi internaționali împărtăşesc convingerea că software-ul nu are nici o valoare fără un sprijin profesional adecvat. La Dyntell noi ne străduim să oferim partenerilor noştri soluţii valoroase cu care să îşi atingă scopurile şi să se poată concentra asupra a ceea ce este cu adevărat important: afacerea si echilibrul dintre viața profesională și cea personală.

O echipă de aproape 100 de profesioniști lucrează pentru ca serviciile noastre să ofere avantaje reale, măsurabile, depăşindu-i pe alţii în domeniul tehnologiei şi competențelor în afaceri. Până în prezent am investit aproape 300.000 de ore de lucru în dezvoltarea sistemului ERP, iar zilele noastre de consultanţă depăşesc numărul miilor.

Echipa de consultanţi experimentaţi şi-a dobândit cunoştinţele pe teren, „au stat” acolo unde sunteţi Dvs. acum. Sistemul nostru de management al afacerii este activ în mai bine de 250 locaţii. Cu experienţa noastră internaţională şi un cadru stabil putem afirma cu siguranţă că vă putem fi de ajutor.

Produsele și soluțiile noastre

Dyntell și-a început activitatea prin crearea unui software ERP (Enterprise Resource Planning) sofisticat, pe care l-am adaptat rapid pentru a construi soluții robuste de Business Intelligence. Ambele sunt instrumente de top din industrie. 

Soluția noastră ERP ajută companiile să gestioneze și să automatizeze funcțiile de back office, iar soluția noastră BI asigură identificarea și exploatarea oportunităților și provocărilor ascunse din datele sale. Dezvoltăm in-house toate produsele noastre, acordând o atenție deosebită tehnologiei noi, moderne și standardizate – baza soluțiilor noastre inovatoare. 

Echipa noastră de aproape 100 de profesioniști vă stă la dispoziție, gata să vă învețe procesele de afaceri. Vă oferim garanții continue, asistență și consultanță. De asemenea, vă putem furniza codul sursă al produselor noastre. Vom face tot ce putem pentru a vă asigura succesul cu software-ul nostru.

Credem că software-ul fără expertiză nu își atinge obiectivul. Așadar, lucrăm pentru a oferi soluții care creează valoare reală, tangibilă pentru clienții noștri.

Parteneriatul cu Dyntell

În acest peisaj dinamic, în continuă evoluție, ajutăm compania să prospere găsind o direcție solidă în labirintul tehnologiei informației. Oferim soluții noi și cuprinzătoare pentru antreprenori și întreprinderi mici sau mijlocii.