Project management și service

Management de proiect

Puteți gestiona și supraveghea proiecte individuale, indiferent dacă sunt legate de documente sau sarcini. Puteți atribui sarcini, responsabilități, termene fiecărui proiect și măsura eficacitatea acestora. 

Gestionarea exactă a timpilor de facturare

În cazul în care angajații, subcontractanții dvs. lucrează pe tarife orare sau pe bază de proiect, sistemul poate înregistra cu exactitate munca efectuată până la minut, făcând facturarea corectă și transparentă.

Declarații de costuri ale proiectului

În cazul fiecărui proiect, costurile pot fi văzute în mai multe defalcări, astfel încât anomaliile individuale pot fi filtrate, iar punctele care trebuie optimizate devin vizibile. Pentru cei preocupați de costuri, contabilitatea este mai simplă și mai precisă.

Managementul resurselor, lista sarcinilor

Managerul de proiect poate vedea cu precizie volumul de lucru al fiecărui element, astfel încât este capabil să aloce și să realoce sarcini și, în cazul unei cereri suplimentare de capacitate, să implice noi capacități cu mult timp în avans și să le extindă pe cele existente.

Declarația angajat-proiect

Sistemul oferă posibilitatea afișăriii, comparării sau evaluării statistice a angajaților care lucrează la proiect.

O listă de sarcini este disponibilă și de pe platforma MyToDo Mobile. Atribuirea sarcinilor și crearea propriei sarcini se poate face cu câteva apăsări de taste.

CRM

Un sistem complex de păstrare a evidențelor, analitic, orientat către client, complex, care este un ajutor eficient pentru marketing.

  • Puteți urmări evenimentele dvs., puteți lua notițe.
  • Sunt disponibile, de asemenea, calendare de prezentare zilnică, săptămânală, lunară.
  • Interfață web disponibilă pentru sistem (WebCRM)
  • Facturare contractuală
  • Calendar cu funcționalitate drag and drop: elementele din calendar pot fi mutate în mod liber, de exemplu, mutarea unui eveniment actualizează automat începutul și sfârșitul acestuia. Lungimea acestuia poate fi, de asemenea, modificată.
  • Puteți stoca contractele și condițiile acestora într-un mod structurat. Puteți stoca, înregistra și muta documentele într-un mod ordonat și recuperabil.
  • Evidența distribuitorilor: distribuitorilor li se pot atribui proiecte, pe baza cărora primesc un comision după vânzare.

Managementul documentelor

Modulul permite completarea documentelor de intrare și ieșire, înregistrări standard și o gamă largă de opțiuni de căutare și raportare. Soluția noastră funcționează cu CRM, managementul proceselor, module de proiect, documente și date de bază, astfel încât oriunde merge administratorul în sistem, el poate deschide documentele depuse din sistem. Soluția nu necesită un server de documente separat.

Gestionarea lucrătorilor sau grupului de lucrători

Administratorii pot fi alocați fiecărei înregistrări, pot fi setate alerte automate și autorizații. Astfel, puteți vedea exact cine ce a făcut, cu ce document, când și cum, dacă a fost modificat, tipărit, copiat și așa mai departe.

Corespondenţă

Puteți sincroniza e-mailurile încorporate în sistem cu o căsuță poștală existentă, indiferent de furnizorul de servicii de e-mail sau de sistemul de cont (Gmail, Exchange, ThunderBird etc.).

Pentru organizare, puteți crea orice foldere care pot fi share-uite. Datorită setului de reguli, e-mailurile primite pot fi trimise automat către proiectul de care este legat conținutul e-mailului.

De asemenea, este posibil să înregistrați e-mailurile, astfel încât acestea să poată fi conectate la alte elemente ale sistemului.

Puteți crea o sarcină pe baza unui anumit e-mail sau puteți iniția administrarea unui eveniment, facilitând urmărirea sarcinilor atribuite. Timpul de administrare este redus, iar execuția exactă poate fi urmărită, nu este nevoie să căutați e-mailuri. E-mailurile atașate proiectelor, în cazul unei posibile plecări și predări, ușurează munca pentru noul coleg, frazele „trimite-mi corespondența XY” sunt eliminate.

Modulul de service

Acoperă pregătirea fișelor de lucru asociate service-ului, înregistrarea plecărilor, activitățile de service și angajații care le efectuează. Integrat cu facturarea.

Fișe de lucru

Foile de lucru pot fi create în sistem pentru a înregistra procesul de service. Fișele de lucru afișează datele financiare, descriu în detaliu cauza erorii, înregistrează accesoriile primite, lucrătorii, lista materialelor, alte costuri etc.

Gestionarea stării garanției 

Aceasta include urmărirea diferitelor condiții asociate cu produsul returnat, cum ar fi înlocuirea (garanția este repornită), expedierea pentru reparații, înlocuirea cu alt produs, înlocuirea uzată, reparația.

Tabloul de bord al utilizatorului

Puteți vizualiza cele mai importante declarații zilnice / săptămânale de pe un dispozitiv mobil în timp real, de oriunde, oricând, permițând cercetarea până la nivel de chitanță. Utilizatorii pot vedea informațiile importante pentru ei în mod individual. Indiferent dacă este vorba de producție, comerț, finanțe sau management, informațiile sunt disponibile chiar și în timp real în zona aleasă de dvs., accelerând luarea deciziilor și eficientizând operațiunile de zi cu zi, întrucât o mare parte din raportarea zilnică este conținută în sistem.

Control financiar și de proces

Activitatea financiară adecvată este un element important de sprijin al activității principale. Cu ajutorul unor situații financiare adaptate companiilor comerciale, nu numai că puteți controla situația curentă, ci și puteți planifica în avans. Datorită integrării modulului financiar, puteți lucra cu date reale. Acest lucru este valabil și pentru datele de trafic, contabilitate și alte informații derivate. Prin compilarea diferitelor cuburi de date, fiecare clasă, activitate și așa mai departe poate fi examinată cu ușurință. Puteți afișa aceste relații atât în vizualizări tabulare, cât și grafice. Printre datele care se schimbă dinamic, puteți intra în detaliu până la nivelul documentelor, asigurându-se bazele pentru luarea rapidă și modernă a deciziilor pe baza datelor corecte.

Postcalcularea proiectului și alocarea costurilor

Pentru a calcula costul principal și eficiența autovehiculelor, în sistemul nostru am împărțit costurile înregistrate pentru vehiculele directe și costurile aferente vehiculelor colectate în general între vehicule pe baza orarelor emise. Acest lucru vă permite să arătați costurile totale de funcționare, amortizarea și costurile directe ale vehiculelor în cadrul proiectelor care generează clienți. În cazul proiectelor, pe lângă costurile aferente autovehiculelor, pot fi prezentate și costurile directe și indirecte, veniturile și acoperirea calculată pe baza proiectului.

Referințe