Ține controlul în mână cu modulul de Proiectare personalizată Dyntell Bi

Sigur că ați simțit deja că, atunci când vine vorba de afacerea dumneavoastră, nu puteți fi suficient de sigur. Nu este suficient să faceți bine ceea ce faceți, trebuie să planificați cu grijă și următoarea perioadă, fie scurtă, fie lungă, realizând planuri de tip B, C și D. Modulul de Proiectare Dyntell Bi a fost creat exact în acest scop: în cadrul BI, lucrați cu datele reale pentru a planifica în avans orice situație, pe care apoi o puteți monitoriza zi de zi.

Problema de control

Controlul, care este, într-adevăr, inevitabil pentru succesul oricărei afaceri, adesea nu dispune de personal dedicat nici măcar în companiile unde controlul temeinic nu mai este doar o opțiune, ci o necesitate. Modulul de Proiectare Dyntell Bi oferă posibilitatea ca această sarcină să fie îndeplinită într-un mod satisfăcător fără implicarea unor experți reali. Și dacă deja aveți un expert în control în afacerea dumneavoastră, cu siguranță va aprecia economia de timp pe care modulul de Proiectare o aduce.

Frecventă verificare

Nu numai că puteți vedea cum stau numerele în prezent, dar știți exact cum ar trebui să fie. Una dintre cele mai utile caracteristici ale Planificării este că puteți compara cu ușurință planul original cu datele reale, iar sistemul poate prezice cu anticipare dacă, în mod previzibil, numerele nu se vor desfășura conform planului. Astfel, puteți interveni imediat, astfel încât întârzierile să nu fie descoperite doar la sfârșitul lunii.

Replanificare rapidă și flexibilă

Evenimentele neașteptate, procesele pot perturba oricând cel mai precis plan – ceea ce am putut experimenta mai ales în perioada COVID -, dar Modulul de Proiectare este capabil să efectueze imediat modificări bazate pe date reale pe baza acestora. Cu ajutorul modulului, puteți face modificări flexibile în mers la cifrele planului, fie că este vorba despre obiectivele finale sau valorile intermediare.

Dacă, pe baza informațiilor de mai sus, considerați că Modulul de Proiectare personalizat Dyntell Bi ar putea fi de mare ajutor pentru compania dvs., vă rugăm să ne contactați.

SOLICITARE PREZENTARE

Colegii noștri au plăcerea de a vă prezenta sistemul nostru, pentru ca D-voastră să puteți aprofunda soluțiile noastre. Puteți selecta între consultația telefonică, conectarea la calculator sau consultația personală.

Alte știri