Studiu de caz referitor la implementarea unor sisteme integrate în cadrul

ADIX TECHNIK SRL

„Prin implementarea BI (Business Intelligence), s-a întocmit un raport extrem de complex care analizează rezultatele agenților de vânzări și ale clienților, calculând cu date actuale și complexe”

Numele companiei:
Adix Technik SRL

Ramura industrială:
Comerț 

Sisteme implementate:

  • Dyntell ERP
  • Dyntell BI

Web:
https://adix.ro/

Grupul de firme Adix este un important distribuitor al articolelor tehnice în Europa Centrală și de Est, având 89 de angajați în 13 puncte de lucru în România, prezent, de asemenea, și în 5 orașe din Ungaria.

Adix Technik SRL beneficiază de toată încrederea partenerilor care activează preponderent în domeniul producției și al mentenanței, deoarece reușește să satisfacă toate necesitățile tehnologice și financiare, datorită gamei de produse diversificate și de calitate.

Principalele produse comercializate de Adix Technik sunt următoarele: rulmenți și accesorii auxiliare, rulmenți liniari, cuplaje, lanțuri de transmisie, curele de transmisie, roți și role, elemente de etanșare, organe de asamblare pneumatică.

Soluții &
Rezultate

  • Urmărirea precisă a unui lanț complex de achiziție și vânzare;
  • Exportarea stocului și a prețurilor pe fiecare depozit în parte pentru actualizarea Webshopului;
  • Prin implementarea BI (Business Intelligence), s-a întocmit un raport extrem de complex care analizează rezultatele agenților de vânzări și a clienților, calculând cu date actuale și complexe (KPI – Key Performance Indicators).